Hoe ik werk

Oriënterend gesprek

In een oriënterend gesprek bespreken we wat je doel is en beoordeel ik of ik je daarbij kan helpen. Ook is het gesprek nodig om te kijken of we een klik met elkaar hebben. 

i

Plan

Na het oriënterende gesprek maak ik een voorstel hoe we jouw doel(en) haalbaar kunnen maken. Hierin staat wat ik van jou verwacht en natuurlijk wat je van mij mag verwachten.

Je doel(en) behalen

Om je doelen te bereiken hebben we regelmatig contact met elkaar. Dit kan zijn bij mij op locatie, digitaal via videobellen, WhatsApp of telefonisch. We hebben tussentijdse meetmomenten om te kijken of je doel(en) gaan behalen.

Oriënterend gesprek

In dit gesprek bespreken we je doelen en zal ik in het gesprek een aantal vragen stellen om een beeld te vormen wat voor plan het beste bij jou past. Ik vind het heel belangrijk om een klik te hebben, daarvoor is het gesprek ook bedoeld.

Gratis

Vitaliteitscheck

De vitaliteitscheck geeft je inzicht hoe vitaal je fysieke lichaam is. Dit kan een uitgangspunt zijn om aan de slag te gaan met je vitaliteit. Je ontvangt een rapport met de gemeten waardes.

€25

Meer informatie

De volgende gegevens worden gemeten; gewicht, lengte, BMI, energiebehoefte, BMR, vet %, spiermassa, botmassa, visceraal vet, metabolische leeftijd, lichaamswater %, omvang in centimeter, bloeddruk en hartslag.

Consult per uur

Je kunt bij mij terecht voor verschillende consulten: gewichtsconsulent, stresscounseling, leefstijlcoach of voedingsadvies. Afhankelijk hoe je bent verzekerd kun je een deel vergoed krijgen door je verzekering.

€60

Meer informatie

Niet in alle gevallen is een consult een uur. Als het consult bijvoorbeeld 45 minuten is, dan betaal je €45. Het tarief is voor particulieren €60 incl. BTW en voor bedrijven €60 ex. BTW. Het kan voordeliger zijn om een pakket af te nemen.

Stresscounseling

• Intake 90 min + 3 coachgesprekken 45 min totaal €225 ± 2 mnd
• Intake 90 min + 6 coachgesprekken 45 min totaal €320 (normaal 360) ± 3 mnd
• Intake 90 min + 10 coachgesprekken 45 min totaal €500 (normaal €540) ± 5 mnd
• Intake 90 min + 12 coachgesprekken 45 min totaal €590 (normaal €630) ± 7 mnd

Meer informatie

In ons dagelijks leven vragen we veel van ons zelf. We willen goed presteren op ons werk, ons gezin moet goed draaien, misschien hebben we de zorg voor onze ouders, vinden we onze sociale contacten belangrijk en willen we graag gezond eten en in ons drukke schema vinden we het ook nog belangrijk om te sporten. Hoe krijgen we dat allemaal voor elkaar?

Wat ik in ieder geval met je ga bespreken is om uitleg te geven aan de fysieke processen in ons lichaam wanneer we stress ervaren. Inzicht geven waarom ons lichaam reageert zoals het reageert en dat wij een keuze hebben hoe we hiermee om kunnen gaan en hoe we ons handelen, denken en voelen kunnen beïnvloeden. Ervaar je objectieve druk of subjectieve druk, hier gaan we onderscheid in maken.

Gewichtsconsulent

• Vitaliteitscheck + intake 90 min + 3 coachgesprekken 45 min totaal €225 (normaal €250) ± 2mnd
• Vitaliteitscheck + intake 90 min + 6 coachgesprekken 45 min totaal €345 (normaal €385) ± 3 mnd
• Vitaliteitscheck + intake 90 min + 10 coachgesprekken 45 min totaal €525 (normaal €565) ± 5 mnd
• Vitaliteitscheck + intake 90 min + 12 coachgesprekken 45 min totaal € 595 (normaal €655) ± 7 mnd

 

Meer informatie

Als je graag wilt afvallen of wilt aankomen en bij mij een traject volgt dan zul je merken dat ik zoveel mogelijk werk met pure natuurlijke voeding en zonder pakjes en zakjes. Voedingsmiddelen die zo puur mogelijk zijn, zijn het beste voor ons lichaam. Ons lichaam herkent het en ons lichaam is makkelijker in staat de voedingstoffen eruit te halen en op te nemen. Ook zorgt het ervoor dat we niet teveel zout en suiker tot ons nemen

Het is belangrijk dat je je voedingspatroon langzaam gaat aanpassen zodat je de veranderingen ook blijvend kunt volhouden. Je gaat dus niet op dieet en je zal geen honger gevoel hebben. Gek genoeg gaat het er vaak over dat we te weinig eten. Door deze aanpak zal er geen jojo-effect optreden en heb je dus een blijvend resultaat. Er is geen eten of drinken wat je niet mag hebben. Ik ga je leren gezondere keuzes te maken waardoor je je energieker en vitaler gaat voelen.

Beweegsessie

• Vitaliteitscheck + intake 60 min + 3 beweegsessies 45 min totaal €120 (normaal €150) ± 3 wk
• Vitaliteitscheck + intake 60 min + 6 beweegsessies 45 min totaal € 210 (normaal €240) ± 6 wk
• Vitaliteitscheck + intake 60 min + 10 beweegsessies 45 min totaal € 330 (normaal €360) ± 10 wk
• Vitaliteitscheck + intake 60 min + 12 beweegsessies 45 min totaal € 390 (normaal €420) ± 12 wk

Meer informatie

Wil je graag meer gaan bewegen maar weet je niet goed hoe je moet beginnen? Door middel van praktische tips kan ik je op weg helpen. Hoe kun je op een makkelijke manier meer beweging krijgen per dag en hoe kun je dit ook nog leuk maken. Ook kan ik samen met je gaan wandelen om een begin te maken met het bewegen. Door mijn kennis van het menselijk lichaam en mijn ervaring als sporter doen we dit altijd op een veilige en verantwoorde manier. Ben je een iets gevorderde hardloper dan kunnen we ook een coachsessie al hardlopend uitvoeren.  Samen maken we een bewegingsplan.

Vergoeding via zorgverzekering

Vitaal050 is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsultenten Nederland waardoor je een (gedeelte) van het consult vergoed kunt krijgen via de aanvullende pakketten van de zorgverzekering. Kijk voor meer informatie op website van de BGN. Je hebt overigens vooraf geen verwijzing nodig. 

Bezoek bij je thuis of op het werk

Het is, in overleg, mogelijk om bij je thuis of op het werk langs te komen. Mijn werkgebied is Noord Nederland. We zullen er reiskosten a €0,25 per km in rekening worden gebracht. De reistijd wordt niet in rekening gebracht.

Betaling

Betaling geschiedt uitsluitend via contante betaling of per bankoverschrijving. Pinnen is helaas niet mogelijk.

Voorwaarden

Op onze dienstverlening zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing.

Aanvullende vragen?