Hoe ik werk

Oriënterend gesprek

In een oriënterend gesprek bespreken we wat je doel is en beoordeel ik of ik je daarbij kan helpen. Ook is het gesprek nodig om te kijken of we een klik met elkaar hebben. 

i

Plan

Na het oriënterende gesprek maak ik een voorstel hoe we jouw doel(en) haalbaar kunnen maken. Hierin staat wat ik van jou verwacht en natuurlijk wat je van mij mag verwachten.

Je doel(en) behalen

Om je doelen te bereiken hebben we regelmatig contact met elkaar. Dit kan zijn bij mij op locatie, digitaal via videobellen, WhatsApp of telefonisch. We hebben tussentijdse meetmomenten om te kijken of je doel(en) gaan behalen.

Kennismakingsgesprek

In dit gesprek bespreken we je doelen en zal ik in het gesprek een aantal vragen stellen om een beeld te vormen wat voor plan het beste bij jou past. Ik vind het heel belangrijk om een klik te hebben, daarvoor is het gesprek ook bedoeld.

Gratis

Vitaliteitscheck

De vitaliteitscheck geeft je inzicht hoe vitaal je fysieke lichaam is. Dit kan een uitgangspunt zijn om aan de slag te gaan met je vitaliteit. Je ontvangt een rapport met de gemeten waardes.

€25

Meer informatie

De volgende gegevens worden gemeten; gewicht, lengte, BMI, energiebehoefte, BMR, vet %, spiermassa, botmassa, visceraal vet, metabolische leeftijd, lichaamswater %, omvang in centimeter, bloeddruk en hartslag.

Consult

Je kunt bij mij terecht voor verschillende consulten: gewichtsconsulent, stresscounseling, leefstijlcoach of voedingsadvies. Afhankelijk hoe je bent verzekerd kun je een deel vergoed krijgen door je verzekering.

€30

Meer informatie

Een consult is per half uur. Op basis van het kennismakingsgesprek doe ik je een voorstel voor een programma dat we samen kunnen doorlopen. Omdat ik geloof in persoonlijke aanpak, werk ik niet met standaard pakketten, maar pas ik deze aan op jouw persoonlijke situatie. 

Vergoeding via zorgverzekering

Vitaal050 is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsultenten Nederland waardoor je een (gedeelte) van het consult vergoed kunt krijgen via de aanvullende pakketten van de zorgverzekering. Kijk voor meer informatie op website van de BGN. Je hebt overigens vooraf geen verwijzing nodig.

Over de genoemde bedragen wordt geen BTW in rekening gebracht.

Bezoek bij je thuis of op het werk

Het is, in overleg, mogelijk om bij je thuis of op het werk langs te komen. Mijn werkgebied is Noord Nederland. Wel zullen er reiskosten a €0,25 per km in rekening worden gebracht. De reistijd wordt niet in rekening gebracht.

Betaling

Betaling geschiedt uitsluitend via contante betaling of per bankoverschrijving. Pinnen is helaas niet mogelijk.

Voorwaarden

Op onze dienstverlening zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing.

Aanvullende vragen?