Vitale medewerkers

Wanneer iemand uit balans is kan dat effect hebben op het werkgeluk en de duurzame inzetbaarheid van een medewerker. Wil jij als werkgever graag weten hoe vitaal je medewerkers zijn?

Samen kunnen we kijken wat er nodig is binnen het bedrijf om op korte termijn bewustwording te creëren en stappen te kunnen maken naar een vitaler leven.

Een eerste stap is vaak een vitaliteitscheck wat inhoudt dat er een vragenlijst wordt ingevuld en dat de volgende metingen afgenomen gaan worden: gewicht, BMI, vetpercentage, spiermassa, botmassa, visceraal vet, energie behoefte, BMR, metabolische leeftijd, buikomvang, bloeddruk en hartslag.

Van de vragenlijst zal een rapportage opgemaakt worden en samen met de meting zullen de uitkomsten besproken en uitgedeeld worden. Het rapport en de cijfers van de meting krijgt je mee samen met een factsheet zoals de waarde zouden moeten zijn.

Wat de meeste mensen heel erg interessant vinden is hun metabolisch leeftijd. Hoe oud ben je naar aanleiding van de gemeten waardes.

Naar aanleiding van de vitaliteitscheck kan er een plan een gemaakt worden om vitaler in het leven te komen staan. Beter te kunnen slapen en meer energie te voelen.

Heb je binnen je bedrijf veel mensen die werkdruk ervaren en hier negatief stress van ondervinden waardoor er lichamelijke klachten ontstaan en medewerkers daardoor mindere prestaties leveren? Ook dat kan ik samen met de medewerker in kaart brengen zodat er inzicht ontstaat waardoor stress ontstaat en wat je er tegen kunt doen. Hiervoor kan ik ze opdrachten mee geven zodat ze meer rust ervaren gaan ervaren en ook weer het gevoel te hebben zelf de touwtjes in handen te hebben.

Vitality! That’s the persuit of life, isn’t it?

Waar Vitaal050 ook bij kan helpen 

Gewicht beheersen

Wil je afvallen of aankomen op een manier die je vol kunt houden? Lees Vitaal050 dat doet.

Bewegingsplan

Wil je graag meer gaan bewegen maar weet je niet goed hoe je moet beginnen?

Vrouwen in de overgang

Begrijpen wat er gebeurd en hoe we dit kunnen beïnvloeden. zodat we de klachten kunnen verminderen.

Besteed tijd aan jezelf en voel je vitaal en lekker in je lijf!

Besteed tijd aan jezelf

Persoonlijke aanpak op maat

Ontspannen sessies

Motiverend, onbevooroordeeld en positief coachen

Werken aan je doel(en) op basis van vertrouwen